снимка: читател на ПетелРедактор: Ул. Анастасия Д-р Железкова“ е една от

...
снимка: читател на ПетелРедактор: Ул. Анастасия Д-р Железкова“ е една от
Коментари Харесай

Варненски шофьор: Ул. „Д-р Железкова“ вече е паркинг, а не улица. Има пълни безумия

снимка: четец на " Петел "

Редактор: 

Ул. „ Анастасия Д-р Железкова “ е една от основните по-малки улици във Варна. Наскоро там беше направена сериозна реорганизация, при който бяха завършени нови места и тротоари. След нея улицата към този момент действа повече като паркинг, в сравнение с като транспортна връзка, показа варненски водач, който има всекидневни наблюдения от мястото.

Ето какво показа той пред „ Петел “ за резултата от ремонта:

„ Какво включи реконструкцията на цялата улица? Първо я стесниха с 2 метра. По един метър от двете страни. После всеки ден се показваха знаци, че магазините са си платили най-малко за 10 места, където други не могат да паркират. Още 5 знака заеха други 10 места за инвалиди и от колите излизат единствено такива с спортни екипи, нищо, че имат талони на таблото. По улицата единствено недоволни от бавната скорост, с която хората си търсят къде да паркират. Ама това е паркинг, не е улица, която да свързва два квартала “.

Като илюстрация на цялостното комплициране в планирането на ул. „ Анастасия Д-р Железкова “, нашият четец изпрати фотография от един от новите ѝ детайли. Честно казано, надали някой може да изясни за какво там има завършено паркомясто, което е затворено с ограда към улицата и защо може да служи то.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР